Over de schrijver

Ik ben een liefhebber van sport en volleybal in het bijzonder. In mijn jeugd heb ik veel sporten uitgeprobeerd: basketbal, zwemmen, judo, tafeltennis en voetbal. Op mijn zestiende vond ik mijn liefde volleybal bij Bevok in de Beemster.

Op mijn zeventiende gaf ik mijn eerste trainingen en sindsdien heeft het trainersvak mij in zijn greep. Gedurende de jaren de diploma's trainer A, B en jeugd B gehaald, dat nu bekend staat als VT4. 

Naast clubs heb ik districtsselecties (Twente in de goede oude tijd), Steunpunt en Nederlandse Volleybalschool getraind. 

Na ruim 20 jaar bij clubs als Bevok Beemster, Spirit Actief en Harambee Enschede, Tornado Geesteren, Set-up '65 Ootmarsum, Devolco '88 Deventer, SKV Wageningen en Orion Doetinchem heb ik vanaf 2004 een flinke pauze ingelast. Soms bekoelt de liefde. 

Met het opgroeien van mijn drie kinderen ben meegegroeid met hun sporten. Bij de zwemclub van de oudste als organisator van de zwemcarrousel en hulp diploma-zwemmen.

Bij het voetbal van de jongste als trainer pupillenteams bij DVOV uit Velp.

Bij beide verenigingen ook bestuurt: bestuurslid technisch zaken bij PFC Rheden en lid van het technisch hart bij DVOV. 

Bij dezelfde vereniging was ik ook webmaster van dvov.nl waarmee ik de titel Vrijwilliger van het jaar 2018 heb verdiend.

Na een pauze van 10 jaar ben ik alweer een paar jaar actief bij mijn oude liefde volleybal bij de club Aetos in Arnhem. Ik ben daar trainer ben en houdt mij actief bezig jeugdbeleid. 

Ik ben ooit beroepsmatig actief in de sport geweest als hoofd opleidingen van de Nevobo en projectmanager bij NOC*NSF als voor de Kwalificatie Structuur Sport.

Contact kan via Facebook.

Reacties